ThetaHealing®

Prezentare Theta Healing

V-ar plăcea să experimentați o claritate mentală profundă, să fiți mai bine emoțional și să manifestați abundență în viața voastră? V-ar plăcea ca simplu și repede să identificați blocajele care vă rețin, patternurile emoționale și convingerile limitative care sunt înmagazinate în interiorul minții, corpului și sufletului vostru?

ThetaHealing®este o tehnică gentilă și instantanee care permite sa ne schimbăm sistemul de convingeri care ne-au ghidat deciziile din copilărie și care s-au perpetuat de-a lungul a generații întregi. ThetaHealing® în mod rapid identifică sistemele de convingeri, aratând corpului nostru cum să înlocuiască convingerile limitative și sentimentele cu unele pozitive.

Undele theta sunt primul pas către starea de vis, este starea folosită in hipnoză,  starea unde reținem amintiri și senzații, prin care putem accesa subconștientul, guvernează atitudini, convingeri și comportamente, este o stare creativă, inspirațională și foarte spirituală, theta ne permite să acționăm sub nivelul minții conștiente.

ThetaHealing® eliberează patternuri negative care ne blochează să fim ceea ce suntem cu adevărat și ne instalează sentimente și convingeri pozitive ca să ne redea sănătatea optimă și bucuria cea mai înaltă. Funcționează la toate nivelele ființei noastre- fizic, emoțional, mental și spiritual- curățând obstacolele care ne blochează în atingerea adevăratului nostru potențial.
ThetaHealing® presuspune intrarea în starea pe frecvențele undelor theta și să ne conectăm cu Creatorul A Tot Ceea Ce Există pentru a fi facilitat procesul de vindecare. Este astfel permisă vindecarea și transformarea fizică și emoțională imediată și  aflăm:

-ce boală fizică sau problemă de sănătate avem în corp;

– să identificăm blocajele care ne împiedică să mergem înainte în viață;

– reprogramăm subconștientul să scăpăm de orice boală sau stare de rău;

– să facem schimbările necesare pentru a crea o viață plină de satisfacții și echilibrată.

Accesând undele theta, practicantul ThetaHealing® este capabil să schimbe la client cele patru niveluri de convingeri ( inimă, genetic, istoric și al sufletului) și să le înlocuiască cu sentimente și convingeri pozitive. Este o modalitate de vindecare energetică sigură și puternică și este un sistem puternic de cunoaștere  prin dezvoltare personală, educare și cunoastere  aplicativă pentru a merge înainte și a crea schimbări pozitive în viețile noastre.

Tehnica ThetaHealing® este înregistrată oficial în OPMCA (Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară din România), în cadrul Terapiei Holografice, la Secțiunea Aplicații bioelectromagnetice și energetice – cod nr. 66.

ThetaHealing® este marcă înregistrată la OSIM (Oficiul din România) Clasa 44, OHIM (Oficiul european) și WIPO (Oficiul internațional).

 

Ce este ThetaHealing?

ThetaHealing este o tehnică de meditație care creează vindecare fizică, psihică și spirituală cu rugăciune focalizată pe Creator.( cerința pentru a putea îndeplini această tehnică este aceea de a crede în Creator, în Dumnezeu). Prin studiu și practică, oricine o poate realiza: oricine crede în Dumnezeu, ThetaHealing nu are nici o afiliere religioasă.

Tehnica ThetaHealing, este o tehnică de vizualizare, prin intrarea în starea cerebrală Theta, în al Șaptelea plan al Existenței formulăm comanda de vindecare către Atotcreator, noi fiind martori ai procesului de vindecare. 

Creatorul are multe nume: Dumnezeu, Buddha, Shiva, Marea Zeiță, Iisus, Iahwe, Iehova și Allah sunt căi care duc spre al Șaptelea Plan al Existenței și spre Energia Creatoare a Tot Ceea ce Există.

Theta este primul pas catre starea de vis, este starea folosita in hipnoza,  starea unde retinem amintiri si senzatii, prin care putem accesa subconstientul, guverneaza atitudini, convingeri si comportamente, este o stare creativa, inspirationala si foarte spirituala, theta ne permite sa actionam sub nivelul mintii constiente.

Procedurile ThetaHealing nu sunt specifice unei anumite vârste, unui sex, rase, culori, credințe sau religii. Oricine are o credință curată în Dumnezeu sau în Forța Creatoare poate folosi și accesa „ ramurile arborelui Theta Healing”.

Primele „ ramuri” ale copacului Theta Healing sunt:

 1. Puterea cuvintelor și gândurilor.
 2. Undele cerebrale.
 3. Simțurile și chakrele paranormale.
 4. Liberul Arbitru; Cocreația.
 5. Comanda ( Solicitarea, Cererea).
 6. Puterea observației și a stării de martor.
 7. Atotcreatorul ( Creatorul a Tot Ceea Ce Există).

 

Undele cerebrale ale creierului

Creierul nostru emite și primește informații în mai multe frecvențe a undelor cerebrale astfel:

Beta 14-28 Hz este starea când suntem activi și alerți, când gândim, discutăm, comunicăm.

Alfa 7-14Hz este puntea dintre stările Beta și Theta, stare mentală foarte relaxată, de meditație, guvernează fantezia cu ochii deschiși ( închidem ochii și ne imaginăm un apus de soare)

Theta 4-7 Hz  specifică subconștientului deoarce păstrează amintiri, senzații, sunt întodeauna creatoare, inspiraționale, starea pe care o atingem când stăm pe vârful unui munte complet absorbiți de mediul înconjurător), se atinge prin chakra coroanei.

Delta 0-4 Hz- liniște și pace interioară, meditație profundă, vindecări miraculoase, funcționare optimă a sistemului imunitar, aici suntem într-o stare de somn profund.

Gamma 40- 5000 Hz starea în care invățăm și prelucrăm informațiile.

 

Fondatoarea Vianna Stibal

♦S-a  nascut cu o mare capacitate intuitiva.

♦Pasiunea ei era aceea de a face schitele corpului uman si “citiri” intuitive.

♦In august 1995, a fost diagnosticată cu tumora osoasa ( tumora la femurul drept) si cancer limfatic.

♦Pentru a se vindeca folosise mijloacele medicinii convenționale, curățări, recomandări nutriționale, uleiuri, vitamine, afirmații, vizualizări și totuși era bolnavă.

♦A folosit undele cerebrale Theta pentru a se vindeca.Theta nu era o teorie nouă a vindecării, mulți hipnotizatori de-a lungul timpului au folosit-o.

♦Vianna era convinsă că atunci cand apelăm la Dumnezeu, in această stare, ne putem conecta așa cum am folosi o sursă de curent electric și putem vindeca pe loc o persoană.

♦Dacă teoria era corectă, aceasta însemna o realizare deosebita în domeniul vindecării și o explicație a vindecării prin credință, care ar putea fi măsurată științific.

♦Validarea pentru starea Theta a venit atunci  un prieten fizician, al acesteia, a inceput sa faca  encefalograme pentru a valida tehnica.

 

Despre Centrii paranormali ( psi) prin intermediul chakrelor

De asemenea , prin Theta Healing deschidem centrii paranormali (psi) prin intermediul chakrelor.

Cele șapte chakre, comunică între ele, comunică cu cele patru câmpuri subtile, eteric, emoțional, mental și spiritual, emit și recepționează energie din exterior, dar fiecare are frecvență proprie și prin urmare va interacționa în special cu acele câmpuri energetice de frecvențe asemănătoare. De aceea fiecăreia i se atribuie anumite culori specifice, ce interacționează cu anumite corpuri energetice ale corpului subtil, pe care este bine să le cunoaștem,  dacă vrem să ne îmbunătățim aura.

 1. Chakra Radacină ( are culoarea rosie)- Muladhara este sistemul de sprijin al celorlalte chakre, guvernează abundența și susține intuiția, ne împământenează în lumea din jurul nostru.Corpurile subtile eteric și emoțional
 2. Chakra sacrală ( are culoarea culoarea portocalie)  – Svadistanna este asociată cu calitățile mișcării și curgerii energiei, guvernează abundența și energia sexuală.Corpul subtil emoțional.
 3. Chakra plexului solar ( are culoarea galben) -Manipura se află simțurile paranormale empatice, reprezintă „ senzația viscerală”. Corpurile subtile eteric și emoțional
 4. Chakra inimii  ( are culoarea verde) – Anahatha se ocupă cu echilibrarea nevoilor emoționale ale persoanei. Corpurile subtile toate, în special emoțional
 5. Chakra gatului ( are culoarea albastru deschis) -Vishduha comunicare prin channeling, identitate lăuntrică și telepatie. Corpul subtil mental
 6. Al treilea Ochi ( are culoare albastru închis) -Ajna ne permite să vedem în mod intuitiv, este chakra clarvăzătorului. Corpurile subtile mental și emoțional
 7. Chakra coroanei (are culoarea violet) -Sahasrara este chakra profetică, ne ține în legătură constantă cu Universul exterior și cu energiile subtile ale energiei spirituale. Această chakră este conectată la întreaga Creație. Corpurile subtile spiritual, mental și emoțional.

 

Despre cele patru Niveluri de Convingeri

In tehnica Theta Healing lucrăm si cu convingerile. Acestea sunt la mai multe niveluri:

 1. Convingerile de bază. Acestea sunt convingerile pe care le-am învățat și le-am acceptat încă din copilărie, în această viață și care au devenit o parte din noi înșine. Aceste convingeri sunt stocate sub formă de energie in lobul frontal al creierului.
 1. Convingerile de la nivel genetic. La acest nivel, programele sunt transmise de la strămoși sau sunt adăugate la genele din această viață. Acestea sunt stocate în câmpul morfogenetic din jurul ADN-ului fizic al unei persoane. Acest „ câmp” al cunoașterii este cel care transmite „ mecanismelor” ADN-ului ce trebuie să facă.
 1. Convingerile de la nivel istoric. Acest nivel cuprinde amintiri din viețile trecute sau memoria genetică profundă, ori experiențele conștiinței colective, pe care le purtăm în prezent. Aceste amintiri sunt păstrate in câmpul auric al persoanei. Ele trebuie să fie rezolvate, nu anulate, ca în cazul celorlalte trei.
 1. Convingerile de la nivelul sufletului. Reprezintă tot ceea ce „ este” o anumită persoană. Programele sunt extrase din deplinătatea individului, pornind din chakra coroană spre exterior.

 

Despre Testarea Kinesiologică

De asemenea, folosim testarea energetică sau musculară, aceasta provine din forma convențională de diagnosticare medicală prin kinesiologie. Testarea kinesiologică este despre importanța relației între mușchi și electricitate. Mușchii functionează pe baza câmpului electromagnetic și de aceea, cu cât mai puternic este câmpul cu atât mai puternic este mușchiul. Deoarece tăria mușchilor este proporțională cu  cu puterea câmpului electromagnetic, putem testa puterea mușchilor pentru a vedea ce ascunde mintea subconștientă.

Theta Healing folosește testarea musculară, nu pentru a diagnostica boala, ci pentru a evidenția Programe/ Convingeri la toate cele patru niveluri. Testarea energetică este o procedură directă, în care practicantul testează direct câmpul energetic sau esența a Tot Ceea Ce Există a unei persoane. Pentru că testarea musculară să dea rezultate corpul trebuie bine hidratat.

 

Cele Șapte Planuri ale Existenței

De asemenea, în Theta Healing aflăm și despre cele Șapte Planuri ale Existenței.  Vianna  Stibal ne-a oferit  elementele conceptuale pentru a înțelege cum și de ce lumea functionează la nivel fizic și la niveluri spirituale și cum ne influentează pe noi, oamenii, acest lucru. Când vindecările sunt făcute din Al Șaptelea Plan, nu suntem sub obligația contractelor și condițiilor care guvernează primele Şase Planuri ale Existenței. Noi suntem cele Sapte Planuri ale Existentei.

1.Primul Plan al Existentei este Planul puterii Pamantului –Mama si este reprezentat de cristale, minerale, sol, întreaga materie anorganică de pe Pământ.

2.Al doilea Plan al Existentei este conține materie organică. Se regăsesc aici, vitaminele, plantele, copacii, zânele și spiritele naturii.

3.Al treilea Plan al Existentei este Planul pe care l-am creat noi, oamenii. Este primul plan în care se găsesc oamenii și animalele. Este planul în care apar moleculele bazate pe proteine, structurile bazate pe carbon și pe lanțurile de aminoacizi. Acești compuși organici sunt baza vieții pe acest plan. Noi trăim fizic pe Al Treilea Plan al Existenței, dar existăm pe toate cele Șapte Planuri.Noi suntem aici pentru a învăța lecții spirituale. Unii oameni continua sa învețe cu ajutorul durerii și al suferinței. Aceasta e una din marile provocări cu care ne confruntam în acest plan: învățarea prin bucurie, nu prin suferință.
Vindecătorii care operează pe nivelul celui de-al treilea plan sunt hipnotizați de dramele din acesta și cred adeseori ca unele afecțiuni sunt incurabile. Acest program se datorează conștiinței de grup.

4.Al patrulea Plan al Existentei este Planul spiritelor ancestrale.este tărâmul spiritelor, unde oamenii trăiesc după moarte alături de strămoși, este “lumea spirituală”. “Fiindcă niciun plan nu este în realitate «solid», planurile reprezintă doar combinații diferite de energie, de vibrații și lumină”. În Al Patrulea Plan nu există timp.Vindecători precum șamanii sau vracii, deseori folosesc spiritele și strămoșii pentru a-i ajuta să facă vindecări. Împreună cu spiritele și cu ajutorul unor plante medicinale, ei sunt capabili de realizări extraordinare.

(Exemple de convingeri: “Trebuie sa sufar ptr. a invata”, Trebuie sa mor ptr. a eleva spiritual”)

5.Al cincilea Plan al Existentei este Planul Astral, al densitatii luminii, este ultimul plan în care se manifestă dualismul. Acest plan este împărțit în grade, sute de grade. Gradele inferioare corespund locurilor în care se găsesc entitățile negative. Acestea nu se amestecă cu gradele superioare, pozitive, cum ar fi Îngerii, Consiliul celor Doisprezece, familiile de Suflete, Maeștri, Tatăl nostru Ceresc, Mama noastră Cerească. Hristos sau Buddha, de exemplu, sunt ființe care transcend atât corpul fizic, cât și cel spiritual. Vindecătorii care invocă spiritele superioare pentru a face Chirurgie Paranormală, se conectează la acest plan.

Exemple de convingeri: Sunt egoist daca ma vindec pe mine”, “Trebuie sa fiu pedepsit”, Trebuie sa am boala ptr. a o vindeca” Este imposibil sa fac vindecari daca am bani”)

6. Al  saselea Plan al Existentei este Planul Legilor (naturii, fizicii, timpului, muzicii) îl reprezintă Legile care guvernează Universul, Galaxia, Sistemul Solar, Pământul și chiar pe noi. Sunt Legile Magnetismului, Electricității, Adevărului, Naturii, Compasiunii. Tesla comunica, de exemplu, printr-un canal considerat paranormal, cu Legea Magnetismului și cu Legea Electricității. Vindecătorii care folosesc Al Șaselea Plan realizează vindecări cu ajutorul sunetelor și al formelor geometrice, al numerelor și al luminii. Legile sunt structurate, conținând mai multe straturi de informații nelimitate. De exemplu, sub Legea Magnetismului se află Legea Gravitației, sub ea se află Legea Timpului și Legea Atracției (cu sarcini pozitive și negative). Sub Legea Timpului este Legea Dimensiunilor (unde găsim și Geometria Sacră), sub ea fiind Legea Iluziei ( că ne aflăm aici). Sub aceasta este Legea ADN-ului. Sub Legea Timpului se află și Înregistrările (Cronicile) Akashice.

7. Al saptelea Plan al Existentei este Planul Energiei Creatoare, cuprinde energia pură a Creației. Este un loc al siguranței și al iubirii, în care totul “exista pur și simplu”Este posibil sa dureze o vreme pana antrenam creierul sa ajunga in al Saptelea Plan.

Singurul motiv pentru care planurile sunt numerotate este pentru ca mintea noastră limitată să le poată înțelege.