Care este menirea noastră pe Pământ?

„Vibrația noastră atrage <tribul> nostru”.

Probabil că mulți dintre noi și-au pus această întrebare. Unii cred că vin aici ca să fie nefericiți, alții cred că vin aici ca să arate cât de puternici sunt, alții cred că vin aici să își demonstreze superioritatea, alții vin să își etaleze bogăția și exemplele pot continua la nesfârșit.

De fapt, noi venim aici să experimentăm viața în sine. Venim să experimentăm și durerea și bucuria și armonia și echilibrul. Venim aici ca să ajungem la cea mai bună variantă a noastră, însă mulți ne pierdem pe drum. Mulți pierdem sensul vieții noastre, preferăm  să rămânem în relații care nu ne mai servesc, preferăm să rămânem la joburi unde nu ne mai simțim confortabil, preferăm să ne trăim viața ținând cont de promisiunile făcute celor dragi și prin aceasta intervine frica și atunci uităm de noi, de cine suntem noi și trăim prin prisma a ceea ce ne conduce din exterior. Uităm de sentimentele, de emoțiile noastre,  Arthur Schopenhauer  spunea: „aruncăm trei sferturi din ceea ce suntem, doar ca să fim cum vor ceilalți”.

Când ne pierdem pe noi înșine dăm vina pe tot ce se întâmplă în exteriorul nostru, dar tot din frică nu îndrăznim să privim în interiorul nostru.

Majoritatea ne temem de durerea și suferința noastră, ne temem să ieșim din zona de confort, ne temem de viitor.Poate ar trebui să știm ca viitorul îl creem prin propriile decizii, viitorul nu este „ bătut în cuie”.

Într-adevăr ceea ce este „fix” este timpul divin. Acesta este de fapt ceea ce trebuie sa experimentăm individual. Însă  experiențele respective ne sunt date pentru a ne reaminti că noi am venit aici pe Pământ să evoluăm spiritual și să ne îndeplinim o anumită misiune personală, cred ca și acest lucru ne face să ne alegem anumite profesii și sa ne schimbăm anumite profesii.

Și totul este relativ, realitatea o creem zi de zi prin propriile gânduri și acțiuni, de aceea nimeni nu poate decide pentru binele nostru, decât noi înșine, deoarece noi suntem  „făuritorii” vieților noastre , putem fi „săracii de noi” sau putem fi „fericiții de noi”, alegerile ne aparțin. Când alegem să fim fericiți, să privim totuși și în interiorul nostru, adevărata fericire înseamnă să fim noi sinceri față de sinele nostru, restul e poveste, deoarece viața este o poveste. Povestea noi o scriem…prin vibrația, energia pe care o emanăm în jurul nostru.

Poate este singura noastra viață aici pe Pământ, poate nu, dar oricum ar fi…important este să o trăim așa cum ne dorim noi, pentru noi înșine și „nu”, nu înseamnă că suntem egoiști că vrem să o trăim într-un anumit fel, înseamnă doar că am învățat să ne iubim pe noi înșine și am renunțat la frici și este necesar să știm că întotdeauna Universul ne ajută, când nu ne ajută, de fapt, nu suntem pregătiți sa primim ajutorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *