Și cum ar fi dacă visele noastre ar deveni realitate?

Visele să devină  realitate? Wow… ce poveste.

Oare de ce mulți dintre noi din cauza grijilor și durerilor sufletești renunțăm să mai credem că ne putem transforma visele în realitate? Dăm vina pe lipsa timpului, dăm vina pe faptul că avem prea multe responsabilități  și uităm de noi, uităm cine suntem noi cu adevărat și trăim ca într-o pânză de păianjen, învârtindu-ne într-un cerc fără ieșire.

True Dreams
True Dreams

De ce? Din cauza convingerilor limitative și pentru că dacă ne amintim sau citim Harta Conștiinței creată de David Hawkins, observăm că suntem pe un nivel inferior al dezvoltării noastre personale. Acolo fiecare nivel de dezvoltare a conștiinței ne determină gradul de fericire, emoțiile pe care le simțim de obicei, procesele ce au loc în interiorul nostru și viziunea generală asupra vieții. Cu ceea ce rezonam noi, fiecare, la ce cuvinte răspundem mai repede și ce vibrație au ele, ce emoție accesăm, acela este și nivelul nostru. La fel se întamplă și cu oamenii din jurul nostru, cu toate situațiile din viața noastră, cu tot ce creăm și atragem în viața noastră, toate reprezintă oglinzi interioare.  Nimic nu e întâmplător, tot timpul primim ceea ce dăm, este o lege nescrisă a Universului.

Scala Constiintei
Scala Constiintei

Și cum ar fi dacă am elimina toate convingerile care nu ne mai servesc? Cum ar fi dacă ne-am crea propriile convingeri și sentimente pe care le-am simți adecvate pentru „ adevărații noi” și care ne-ar ajuta să ne îndeplinim visele?

Ce ar fi ca prezentul sa fie factorul declanșator pentru îndeplinirea viselor noastre și ce ar fi dacă formele-gând s-ar materializa în acțiuni care ne-ar conduce la realizarea scopurilor noastre în acord cu Binele Nostru Suprem?

Cum ar fi să știm că întodeauna când cerem ajutor ingerașilor și lui Dumnezeu îl și primim? De ce îl primim? Pentru că Dumnezeu este iubire și noi toți suntem o parte din Esența Divină a Creației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *