De ce am ales ThetaHealing? – Perspectivă personală

La sfârșitul anului 2015 eram într-o căutare profundă a mea , cine sunt eu și ce am de făcut.

Începusem prin 2014 să învăț și să explorez astrologia, nu pot nega ca m-a ajutat și aceasta să înțeleg mai bine despre cine sunt eu și totuși nu înțelegeam exact ce îmi lipsea ca să mă regăsesc pe mine insămi.

Întotdeauna mi-am dorit să îi ajut pe ceilalți și acest lucru a fost din cauza faptului că mult timp m-am simțit neînțeleasă și mult timp cred că am stat într-o stare de anestezie a propriei persoane, deoarece aveam nenumărate frici, care se datorau probabil abandonului emoțional suferit in copilărie, care s-a manifestat ca și adult prin lipsa încrederii în mine insămi și prin dependența emoțională, pe care, deși o conștientizam, am avut nevoie de ani de zile ca să o pot rezolva. De la paisprezece ani eu am știut că doresc să devin psiholog. Recunosc că nu a fost un drum numai lin, am avut multe suișuri și coborâșuri și totuși  multe șanse de a-mi realiza vocația. La un moment dat am vrut să abandonez definitiv psihologia și totuși Dumnezeu m-a lăsat vreo doi ani să cred că da, că am ales corect… ca era bine, apoi dintr-o dată datorită unui eveniment neplăcut din viața mea, m-am reîntors prin astrologie înapoi la psihologie.

Astfel ca la sfârșitul anului 2015, chiar în perioada sărbătorilor,dupa doi ani de căutări, am descoperit intâmplător  pe Facebook o pagină unde scria „  Curs pentru reprogramarea subconștientului și  rezolvarea fricilor”. Cursurile se țineau de Andrea Filip la jumătatea lunii ianuarie 2016. Tot în acea perioadă,  am văzut de asemenea, două seminarii ținute de Andrea Filip online „ 7 practici alese pentru relații armonioase” și „7 practici spirituale alese” ( dacă îmi amintesc bine titlurile). Acesta a fost ThetaHealing m-ar ajuta și pe mine.

Îmi amintesc  că tot în perioada sărbătorilor de Crăciun in 2015, am fost și mi-am cumpărat cartea de ThetaHealing a Viannei Stibal „Theta Healing Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu. Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu”. Această carte într-adevăr m-a facut să îmi pun și mai multe intrebări despre mine insămi, astfel că am decis să mă duc să fac cursurile de practicant.

Înainte de a participa la cursuri,  citisem testimoniale cum ThetaHealing a schimbat viețile tuturor celor care au făcut aceste cursuri într-un mod pozitiv, cum s-a imbunătățit viața lor și cum au reușit să manifeste în viața lor mult mai ușor tot ce aveau nevoie. Sincer, mi se părea puțin ciudat deoarece ani de zile studiasem psihologia și totuși rezultatele nu apăreau așa repede, era nevoie de minim un an de terapie,pentru  ca încet, încet, lucrurile să se miște pentru persoanele care făceau ședinte de terapie.

Astfel, că a venit și ziua în care m-am prezentat la Cursuri pentru a vedea despre ce este vorba în ThetaHealing și cum mi-ar schimba și mie viața. Recunosc, ca în prima zi am fost puțin sceptică și chiar dacă citisem cartea, tehnica de meditație și intrare în starea cerebrală Theta mi s-a părut „ neobișnuită”, cât și testarea musculară sau kinesiologică. Era cu totul ceva nou pentru mine și chiar inedit, practic prin undele cerebrale Theta dezvoltăm capacitatea de vizualizare și dacă o și practicăm des îmi dezvoltam capacitățile intuitive.

Ce este starea cerebrală Theta?

Creierul nostru emite și primește informații în mai multe frecvențe a undelor cerebrale astfel:

Beta 14-28 Hz este starea când suntem activi și alerți, când gândim, discutăm, comunicăm.

Alfa 7-14Hz este puntea dintre stările Beta și Theta, stare mentală foarte relaxată, de meditație, guvernează fantezia cu ochii deschiși ( închidem ochii și ne imaginăm un apus de soare)

Theta 4-7 Hz  specifică subconștientului deoarce păstrează amintiri, senzații, sunt întodeauna creatoare, inspiraționale, starea pe care o atingem când stăm pe vârful unui munte complet absorbiți de mediul înconjurător), se atinge prin chakra coroanei.

Delta 0-4 Hz- liniște și pace interioară, meditație profundă, vindecări miraculoase, funcționare optimă a sistemului imunitar, aici suntem într-o stare de somn profund.

Gamma 40- 5000 Hz starea în care invățăm și prelucrăm informațiile.

Theta este primul pas către starea de vis, este starea folosită în hipnoză,  starea unde reținem amintiri și senzații, prin care putem accesa subconștientul, guvernează atitudini, convingeri și comportamente, este o stare creativă, inspirațională și foarte spirituală, theta ne permite să acționăm sub nivelul minții conștiente.

Și o dată cu testarea kinesiologică ( musculară) am înțeles cum funcționează ThetaHealing. Am descoperit câte programe care mă blocau aveam in suboconștientul meu, câte convingeri mă sabotau și de fapt, mă sabotam fără să vreau.

Am aflat că testarea kinesiologică este despre importanța relației între mușchi și electricitate. Mușchii funcționează pe baza câmpului electromagnetic și de aceea, cu cât mai puternic este câmpul cu atât mai puternic este mușchiul. Deoarece tăria mușchilor este proporțională   cu puterea câmpului electromagnetic, puteam testa puterea mușchilor pentru a vedea ce ascunde mintea mea subconștientă.

 

Healing? M-a ajutat să înțeleg mult mai multe lucruri despre mine, despre fricile mele, m-a ajutat să schimb programe mentale care credeam că erau ale mele, dar de fapt erau convingeri de la parinți, convingeri transmise prin ADN. Am învățat să le modific, am învățat ce înseamnă starea de a mă simți în siguranță, am învățat ce înseamnă să merit ca oamenii, situațiile și acțiunile  bune să vină în viața mea, am învățat ce înseamnă să  mă iubesc și să mă prețuiesc pe mine însămi, am înțeles că toți suntem o parte din Dumnezeu, am învățat că Dumnezeu este iubire, am învățat că dacă cerem ajutorul întotdeauna îl primim și că viața este magică și surprinzătoare, trebuie doar să ne dăm voie să o trăim frumos, în pace, iubire și lumină, am învățat că trebuie să ne rugăm să se întâmple cum este mai bine pentru Binele nostru suprem, am învățat să iert, să mă iert. Viața mea într-adevăr s-a schimbat ca și energie, ca și vibrație atunci când am reușit să iert .A fost de fapt vindecarea sufletului zdrobit și integrarea părților de suflet.

Din punctul meu de vedere, ThetaHealing este o îmbinare de spiritualitate, șamanism, psihologie și medicină, toate sunt integrate în ThetaHealing.

De  ce am ales ThetaHealing? Pentru că după ce am facut Cursurile ADN de bază și ADN Avansați ca și practicant, toate lucrurile frumoase au venit mult mai repede în viața mea și tot ce mi-am propus s-a manifestat mult mai repede, dar ThetaHealing pentru mine însămi și  pentru ca astfel știu cum să iau cele mai bune decizii, iar dacă uneori avem dubii, de asemenea lucrăm cu oamenii din comunitatea ThetaHealing.

IUBIRE SI LUMINA TUTUROR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *